مدیریت آب در کارگاه های پرورش میگو:

آب مهمترین عامل در تولید مثل میگو است. یک مرکز پرورش بدون دسترسی به یک منبع آب با کیفیت خوب، آنقدر موفق نخواهد بود. در برخی موارد حتی پیشرفته ترین دستگاه ها نیز قادر به تغییر خواص آب و بهبود کیفیت آب نیستند.

اگر دمای آب کمتر از دمای مشخص شده در جدول زیر باشد، استفاده از وسایل گرمایشی ضروری است.

(مشخصات کیفی آب مورد نیاز مرکز پرورش میگو)

قرارداد پوشش آلومینیوم

فرآیندهای مهندسی تامین آب برای پرورش میگو عبارتند از:

  1. پمپاژ آب 2- تصفیه فیزیکی آب 3- تصفیه بیولوژیکی آب (ضدعفونی) 4- هوادهی 5- کوددهی 6- آهک پاشی

اهمیت کنترل کیفیت شیمیایی و میکروبی آب استخر میگو:

فاکتورهای کیفی شیمیایی و میکروبی آب مزرعه میگو باید در محدوده مناسب و قابل قبول  برای  رشد بهینه میگوی پرورشی حفظ شود و سطح آنها به حد کشنده نرسد.

فاکتورهایی مانند pH  و اکسیژن محلول باید روزی دو بار (یکی صبح و دیگری عصر) در قسمت خروجی و نزدیک کف استخر اندازه گیری شود و در عین حال امکان بررسی و ثبت شفافیت وجود داشته باشد. , دما و شوری استخر . کاشت انجام شد. اندازه گیری روزانه این فاکتورها اطلاعات مفیدی در مورد کیفیت آب استخرهای پرورش میگو در اختیار مدیر تولید قرار می دهد ، بنابراین اندازه گیری این فاکتورها در محل مزرعه ضروری است.

پلی آلومینیوم کلرید

در صورت وجود مشکل در آب استخر میگو، اندازه گیری عوامل شیمیایی آب مانند قلیاییت، آمونیاک کل و نیتریت ضروری است  .

بسیاری از پرورش دهندگان میگو استانداردهای کیفی آب را در استخرهای میگوی خود اندازه گیری نمی کنند که می تواند به مدیریت موثر استخرها و همچنین کاهش تولید کمک کند، بنابراین بازرسی و ثبت منظم مقادیر (فیزیکی و شیمیایی) و استانداردهای کیفیت آب این امکان را فراهم می کند. برای به وجود آمدن فرآیند کشت در صورت بروز مشکل در فرآیند اصلاح، در مراحل اولیه با کسب اطلاعات گروه اصلاحی، مشکلات شناسایی و در مدیریت بهینه تولید مورد استفاده قرار می گیرد.

کلیه آزمایشات مورد نیاز بر روی آب مصرفی در کارگاه پرورش میگو در آزمایشگاه ASA امکان پذیر است.